fredag 27 mars 2009

Summering...



En på det stora hela schysst vecka, bortsett från min förkylning förståss.
Grattis till Lillsyrran Eva-Britt: 42 år i dag! Hurra Hurra.
Våren kommer sakta men säkert närmare. Snart kan vi sitta här på altanen och fika.
Sonen fick ett brev från Jämtlands gymnasium idag. Så här stod det: Hej, vi ser att du är en av 270!!! sökande till byggprogrammet! Känns ju bra. Tuff konkurrens om de 60 platserna. Det gäller att ligga i hela terminen ut... ända in i kaklet nu Krille!
Tog hem pizza idag, perfekt. Jag beställer från Pilgrimmen (I Pilgrimstad) när jag åker från stan, hämtar när jag åker förbi och de är fortfarande varma när jag kommer hem. Vardagslyx!
Har inte tittat på "Let's dance" ikväll (heller) och kommer inte att titta på Robinson i morron kväll. Tror inte ens att jag ids släcka lamporna hemma (Earth hour ni vet) i morron kväll, men jag kommer att ställa om klockorna till sommartid!!! Yippie... ni kommer väl ihåg hur det är; Framåt mars!
Öppnade en mjölkförpackning på tisdagsmorronen. I fanns förutom mjölken ett hyfsat äckligt skräp! Burr. Mailade det lokala mejeriet som beklagade det inträffade och skickade ett svarsbrev, där vi skulle lägga in "skräpet" och skicka det tillbaka till dem! I brevet låg också presentkort på mejeriets varor till ett värde av 140!!! kronor. Kan man kalla anständig ersättning för en liter mjölk. Kändes nästan som en stor fet lönebonus...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar