söndag 12 april 2009

Påsk i slöhetens tecken...

Oj, vilken slö påsk det har varit hittills... På långfredagen var vi som sagt i stallet hela dagen. Kokade kaffe och krängde fika till hugade spekulanter. Mycket trevligt! Tur hade jag också! Vann denna ursnygga och väldigt välsydda necessär... Vem som sytt vet jag inte, men en sak vet jag! Hade inte kunnat göra det lika bra själv!




Lördagen var hur slapp som helst, satt ute på altanen och fikade i det vackra vädret... hörde tranorna skrika från sjön, konstigt är det... man är så glad att höra dem på våren när de kommit hit och senare under sommaren skulle man gladeligen kunna undvara varenda en när de spatserar runt och gormar och äter upp "peran" ur "perlanne"!



I dag har vi haft besök av Mats syrra med familj. Alltid kul med lite familjebesök. Vi åkte till grannbyn där Elisabeth och K-G har café på söndagarna så där lite nu och då... som i dag .Väldigt gott kaffe, smarrigt kaffebröd (allt hembakat) och billigt. De har byggt om en gammal ladugård och gjort den hur mysig som helst... Om ni har vägarna förbi Fanbyn och ser en skylt med café på; ÅK IN! Jag lovar... ni blir inte besvikna!

1 kommentar: